Gumpens Auto
Grenland

Gode bilder og film gir resultater.

Intro

Vi er nå i året 2019 og video og bilder har blitt en obligatorisk
del av å markedsføre seg på sosiale medier. Jeg takker for tilliten ved å velge
FB Productions for deres bilder og videoer og vil gjerne hjelpe
dere med å øke kvaliet og kontinuitet på deres sosiale medier.

 

Bilder

Gode bilder. Gode relasjoner

Enkelt og Nyttig

Det er viktig med bilder om man skal lykkes i sosiale medier, har man kjedelige bilder som ikke forteller så mye, er det få som vil reagere og legge merke til dere. Ved å ha bilder som står fram og som engasjerer når man veldig langt. 

Video

Et kraftig virkemiddel.

Fortell mer

Video blir mer og mer aktuelt, algoritmer i de sosiale medier foretrekker video og det ser ikke ut til å endre seg i framtiden. Fordelen med video er at det er lett å fortelle mye kjapt, noe som er svært viktig. Det er mange som synest film er litt stress, men her er jeg for å hjelpe dere med både ideér og gjøre det så kjapt og enkelt for dere. 

Forslag

Deres meninger betyr noe.

Momento it

Instagram

Fortell at dere har fått inn nye modeller, nye funksjoner osv. Hva er vel bedre en å fortelle det via instagram i noen bilder eller film som er vekker oppmerksomhet.
Her kunne jeg f.eks tatt en tur i en ny modell for å ta noen fine bilder som framhever bilen.
Bilde og film pakker fra. kr. 2000,- eks.mva

 

Opplevelser

Knytt dit produkt mot gode opplevelser. Ved å unngå å presse salget, men få kunde til å få gode relasjoner med ditt merkevare. Jeg synest Amundsen Sport har forstått dette riktig. Det framstår moderne, og mer ekslusivt på den måten.

Bilen i fokus

La opplevelsene man kan ha med en bil snakke for bilen. En strerk måte å lage film på er å fortelle historien om en tur med gode opplevelser, fin natur, og framkomstmiddelet (helten) er bilen som gjør alt mulig.
Ferdig film fra kr. 8000 ,- eks.mva
AUDI_FBproduction_18

Kampanjer?

Har dere kampanjer på en bil, eller andre gode tilbud, som skal komme? Hvorfor ikke lage en kort og enkel film hvor en av deres selgere forteller kjapt om bilen, og ber kundene komme innom butikken?
Jeg har utstyr for å ta opp god lyd, og kan ta lage en kjapp og intrerssant filmsnutt. 
Fra kun kr. 1000,- eks.mva


Håper det er av
interesse