BRYLLUP

Capture the moment


En bryllupsdag krever tid, energi og mye planlegging. Plutselig kommer dagen, og den går i ett. Du nyter den, men glemmer fort de små øyeblikkene som gjorde dagen spesiell. Ved hjelp av vårt videoteam, vil hvert øyeblikk, hver tale og hver latterkrampe være dokumentert i en kort film. Minnene og sommerfuglene i magen din vil være med deg for alltid.

Personlig preg

Vi ønsker at dere som brudepar er med på å planlegge filmen i forkant av bryllupet. Filmen skal utstråle deres personlighet, samt forholdet mellom dere to. Kreative ideer, og nye konsepter taes imot med stor takk! Vi elsker å kaste oss ut i noe nytt.

Vi leverer også bryllupsfilm etter ditt øsnke. Vi ønsker å sammarbeide tatt sammen med partene våre for å skape særegne, unike og personlige filmer. Mer levende minner får du ikke!

 

Film blir i tiden mer og mer aktuelt for dagens brudepar. De klassiske stive, unaturlige og kjedelige brudebildene er kastet ut, og erstattes med levende brudebilder og videoer! Vi er så glade for å kunne tilby dette til våre kunder, da vi brenner for både gode bilder og filmklipp.

– AnnaOlette Visuals

Kontakt oss

Kontakt oss